-->

Perde kumaş seçimi

Perde kumaş seçimi

Damalı Perdeler

Bu klasik siyah ve Gri ızgaralı pencere tedavisine sahiptir. Oturma odası, yemek odası veya yatak odası için uygunsa büyük bir karartma. Kalın malzemeye ihtiyacınız olan nedenler, evinizi kışın sıcak tutabilir ve yazın serin tutabilir.

Damalı Perdeler

Karartma kumaşının birçok özelliği var. Fizik tarafından güneş ışığını engelleyebilir. Bu perde doğal el sanatları, artı üç kat tatting ve katmanlar arası siyah ipek ile yapılır. Ön ve arka taraf aynı iplik ve dokuma el sanatlarıdır. Sarkıt kumaşlı bu perde, sizin için görsel keyif yaratmak için solmadan parlak, daha iyi renk yorgunluğudur. Bu daha dayanıklıdır ve on yıl daha uzun süre kullanılabilir. Çevre dostu ve kirliliği yok. Bu tür bir perde yıkanması kolaydır ve çamaşır makinesiyle yıkanabilir.

Damalı Perdeler

Kaliteli detayları ayrıntılarıyla görebilirsiniz, üzerindeki nakışları görebilirsiniz büyüterek resmi.

Damalı Perdeler

Basit renkte kalın kumaş, iç mekanın daha rahat ve zarif görünmesini sağlayacaktır.

Kravat topu perdelerle gerekli harmanlamadır. Gri kravat toplarını sepetinize de ekleyebilirsiniz. Ucuzdur ve bu kravat topu perde üst sınıfta görünür kılar.

Damalı Perdeler

Gazlı bez perdesi güçlü düşme hissi taşır ve temizlenmesi kolaydır ve saf renk solmaz kolay değildir.

Damalı Perdeler

Gazlı bez perdesi için asılı kafaları da seçebilirsiniz. Bu dekorasyon, tüm perdeyi daha zarif gösterebilir. Eğer bunları eklemek isterseniz, lütfen tüketici servisiyle iletişime geçin.

 

Share this:

Disqus Comments