-->

Motorlu Zip Perde

Motorlu Zip Perde

Motorlu Zip Perde, diğer perdelerden ayrıcalıklı şekilde dayanıklı ve kaliteli kumaşlardan imal edilen, kış mevsiminin aylarındaki soğuktan, yaz mevsimin aylarındaki sıcaktan sizi koruyacak stor perdedir.

Motorlu Zip Perde, sadece evinizi kişisel alanları ile de sınırlandırılamayacak geniş alanlarda kullanım göstermektedir. özellikle içinde açık havaya sahip yerlerin da bulunduğu kafe ve restoranlar tarafından yoğun olarak tercih ediliyor.

Motorlu Zip Perdenin en mühim ayrıcalığı, tüm perdelerin işlevi olan gölgelemeyi en başarılı biçimde yerine getirmesidir. şeffaf yapısı sayesinde, dışarı tarafından görülmezken, sizin dışarıyı görebilmenizi sağlar. değişik renk seçenekleriyle Motorlu Zip Perdenizi ortamda bulunmasını arzuladığınız ısı ve rengi oluşturabileceksiniz.

Motorlu Zip Perde kenarında bulunan fermuarlı sisteminin uzaktan kumanda sayesinde çalıştırabilen motorlu bir sisteme sahiptir. Bu sayede, Motorlu Zip Perdenizi kış ve yaz aylarında dilediğiniz şekilde konumlandırabileceksiniz

Share this:

Disqus Comments