-->

Yatak odasında vazgeçilmez karartma perdesi

Yatak odasında vazgeçilmez karartma perdesi

Ev dekorasyonunda perde gereklidir. İyi perde sadece tüm oda stilini eşleştirmekle kalmaz aynı zamanda yalıtım, termal, ses yalıtımlı vb. Gibi iyi fonksiyonlara sahiptir. Ses emilimini daha iyi etkileyen perdeleri satın almak istiyorsanız, kalın perdeler sizin için iyi bir seçimdir. Genel olarak konuşursak, perdeler daha kalınsa, ses emiliminin etkisi daha güçlü olacak.

elbise


Çevre dostu Blackout Deniz Kuvvetleri Yıldızı Çocuk odası perdelerini basma $ 55.99 Tasarruf:% 40 kapalı
Bu perde kalın, bu nedenle yaz aylarında iyi bir seçimdir. Yaz aylarında dış etkinlikler arttıkça, bu tür perdeler gürültüyü azaltabilir. Dahası yaz aylarında güneş ışığı daima güçlüdür. İyi bir kalın perde de karartma özelliğine sahiptir, özellikle öğleden sonrasında kısa bir uykudan geçirmek istiyorsanız önemlidir.

elbise

Perde görünümü dikkate alınması gereken önemli bir faktördür. Renk ve desen, oda dekorasyonunuzla eşleşmelidir. Mavi, yatağınızda oldukça atmosfer oluşturabilen huzur verici bir renktir. Gece yıldız desenlerine bakarsanız, güzel gökyüzünde olduğunuzu hissedersiniz. Bu perde asıldıktan sonra yumuşak ve rahat bir görsel deneyim kazanacaksınız.

elbise
Perde kumaşının da hesaba katılması gerekir. Sadece fantezi görünümlü hiçbir şey ifade etmeyin. Perde önü siyah ipek gölgelendirme kumaşı kullanıyor, üç kat dokunmuş üretim var. Yüzeyin tam baskı rengini görebilirsiniz. Mat kumaş şık ve iyi bir görsel efekt duyacaksınız.

elbise

Arka tarafın basit ve taze görünen hiçbir deseni yok. Kaliteli bir sembol olan ipekten yapılmıştır. Bu perdeye dokunduğunuzda iyi bir dokunuş hissine sahip olabilirsiniz. Bu perdede polyester ön ve ipek arka tarafı su ile yıkanabilir, diğer kompleks perde ile karşılaştırıldığında bu yıkama kolaydır. Perdelerinizi sık sık değiştirmek, odanızda saklayacaklarınızı mikrop ve tozdan kaçınacaktır.

elbise
Artı gazlı bez perdeleri bu kalın perdeyle mükemmel şekilde eşleşir. Gazlı bezlerin her zaman dekorasyon avantajı vardır. Böylece, iç mekan derinliğini güçlendirebilir ve odanızı lüks gibi gösterebilir. Bu kalın perdeyi başka bir gazlı bez perdesi ile almanın daha iyi bir yolu yoktur.

Bu türden karartma perdeleriyle dolaysız iseniz, bu daha iyi bir seçim ve hala satış aşamasında.

Share this:

Disqus Comments