-->

Perde Bahara engel Olmasın

Perde Bahara engel Olmasın

Bahar tam olarak geldiğinde havalar ısınmaya başlıyor. Bu kasvetli gökyüzü daha parlak bir yarın için yol açıyor, ancak bir şey kalıcı: gri iç mekanlar burada bahara engel teşkil eder.

 

Gri göz önüne alındığında tasarım olarak, odaya getirdiğiniz renklerin diğer renklerden daha fazla etkiye sahip olmasına yardımcı olur. Gri de bir üs olarak iyi çalışıyor, ancak evinizde çok fazla gri olması, tasarım açısından, evinize getirebileceğiniz seçenekleri artırarak sıkıcı ve kasvetli görünebilir. Gri duvarlar, orada asmayı seçtiğiniz parçaların aksanı olarak duruyor.

 

Griye deli olmamayı tercih edersiniz, ancak yine de getirdiği ek efekten hoşlanıyorsanız, bunu daima vurgulu duvar rengi olarak kullanabilirsiniz. Aşırı görünüyorsa bile, perdeyi kullanarak pencerelerinize her zaman griyi katabilirsiniz.

 

Gri ile ilgili en müthiş şey, gri tasarımda gelen ücretsiz renklerin sayısının bir olasılık dünyasını açmasıdır.

 

Her yere griye dönmek isteyip istemediğinizi, yoksa yalnızca bir gri tonlamayı mı istiyorsunuz, orada bir tasarım seçeneği var. 3 Gün Blind'lar, istediklerinizde herhangi bir renkle pencere tedavilerine kolayca bakmanızı sağlar, evde ücretsiz Keşif Ve Montaj avantajını yakalayın.


Tel: 0212 320 91 51


Share this:

Disqus Comments